…and the winner is…

 

…Addedo!

as the Worldwide Analytics Solutions, ISV of the year

 

För 10 år fick Johan Berggårdh och jag sparken från Cognos. Tillsammans med ytterligare några hundra globalt. Alla hade rollen mellanchef gemensamt. Cognos skar i sina kostnader för att göra bolaget mer attraktivt. Ett år senare förvärvades Cognos av IBM.

Att få veta att man inte längre behövs är ett slag som tar. Rejält.

Den känslan måste man uppleva för att förstå. En känsla som jag tror att jag alltid kommer att få bära med mig. Och som har fått mig att växa som människa. Men inget jag önskar någon annan att få uppleva.

Johan och jag bestämde oss för att stå på våra egna ben. Vi såg behovet och möjligheten att göra så mycket mer för alla företag som använder sig av Cognos produkter.

2016 har Addedo närmare 300 kunder och omsätter i år drygt 170 miljoner kronor. Och vi har varje år visat fina svarta siffror även på den sista

Idag är jag på IBMs World of Watson i Las Vegas. Jag är här för att hämta priset som vi på Addedo har fått som

Worldwide Analytics Solutions, ISV of the year

 

Ett väldigt fint pris. Utvald bland över 3000 partners! Som en Oscar för huvudrollen i IBMs värld. Inte för bästa kameran eller kostymen. Utan huvudrollen. Så enormt stolta vi är. Lite av en revansch

Detta hade vi aldrig klarat av utan alla fantastiska kollegor på Addedo. Ni är helt otroligt fantastiska och jag vet att alla våra kunder tycker likadant.

Priset är en milstolpe för oss på Addedo. Ett pris som inte bara gör oss stolta utan även sporrar oss till nya stordåd.

Det här är bara början på nåt större

lasvegas2016_1-2

 

Vill du veta mer?
Johannes Westergården
+46 70 321 77 33
johannes.westergarden@addedo.com