Om oss

Vi hjälper våra kunder med systemstöd för att ekonomiskt styra och följa upp sin verksamhet. Det kan handla om allt från rapportering till analys. Våra kärnområden är budget, prognos och koncern-rapportering. På det är vi sannolikt bäst i Europa.

Integritetspolicy

Läs om vår sekretesspolicy och vår hantering av användarvillkor.

Vilka är Addedo?

Vi gillar det vi gör, vi är duktiga på det och tvekar inte att dela med oss. Det har gett oss ett gott rykte. Och det vårdar vi och är stolta över.

Medarbetare

Här kan du läsa hur vi försöker jobba för att få våra medarbetere att trivas och växa.

Vill du jobba på Addedo?

Vi är alltid öppna för duktiga konsulter. Här erbjuds du en möjlighet att både bli, och jobba med, de bästa i branschen.

Värderingar

Våra värderingar är vår identitet och vår riktning. Vi arbetar hela tiden med att förverkliga och stärka – Lagarbete, Engagemang, Kompetens och Balans.

Kunder

I Sverige fakturerar vi 100 kunder i månaden. En del av dessa kunder har vi som individer jobbat av och till med i över 15 år.

Historia

Ta del av hur frustration och förändring uppmuntrade oss att starta Addedo. Vi ville ta ansvar och skapa nytt i ett läge av osäkerhet och frustration.

Samarbetspartners

Vi tror på lagararbete och specialisering. Därför samarbetar vi gärna med andra för att få till de bästa lösningarna hos våra kunder.