Cognos TM1 som analyse- og rapportsverktøy på Controller-data

29
Mar
  • Onsdag, 29. mars kl 14.30
  • Pedab Norways kontorer i Stortingsgata 4, 0158 Oslo

Som nyansatt marketingansvarlig i Addedo har jeg den glede å få invitere dere til et ettermiddagsseminar for å gi dere litt påfyll med inspirasjon og idéer fra Cognos-verden!

Den 29. mars er du velkommen til å høre Christina Peterson og Jessica Norrman berette hvordan svenske Controller-bruker har fått økt innsikt i sin virksomhetsstyring ved å bruke TM1 sammen med Controller. De kommer å fortelle om hvordan du med eksisterende Controller-lisenser har muligheten til å anvende Cognos TM1 som analyse- og rapportsverktøy på Controller-data. De vil bl.a vise hvordan man kan kalkulere nøkkeltall på et smidig sett i TM1 og gi eksempel på hvordan man kan produsere og distribuere rapporter og rapportpakker via TM1 web. Man får dermed helt andre muligheter til distribusjon og analyse av sine Controller-data  med allerede eksisterende Controller-lisenser.

Vi håper seminaret også gir dere muligheten til å treffe nye Controller-brukere og kanskje utveksle noen erfaringer med andre likesinnede.

Vi starter sammenkomsten kl 14.30 med litt kaffe og te, og deretter starter presentasjonen rundt kl 15.00. Vi avslutter ca kl 16.00 avhengig av spørsmålsmengde eller diskusjoner under og etter presentasjonen.

Påmelding sendes til fred.braten@addedo.com eller tlf 95 22 61 99, senest 24. mars. Ta gjerne med deg din kollega!

Du er hjertelig Velkommen!

Med vennlig hilsen,

Fred Bråten