PartnerTech

Addedo har hjälpt PartnerTech under ett flertal år med deras koncernrapporteringslösning som är byggd i Cognos Controller. När PartnerTech ville förädla sin lösning då deras dåvarande BI-verktyg var tungrott och konsultberoende vände de sig till oss. PartnerTech hade ett behov av ett lättkonfigurerat, stabilt och användarvänligt system som kunde anpassas efter deras verksamhet och behov, och som de själva kunde utveckla och underhålla.

partnertechPartnerTech är en global industripartner som erbjuder kundanpassade lösningar genom hela produktlivscykeln, från produktutveckling till produktion och eftermarknadstjänster, inom flera olika områden som medicinteknik, olja och gas.PartnerTech har över 1 400 anställda utspridda på flera platser i världen och omsätter mer än 2,2 miljarder årligen.

De erbjuder kvalificerade produktutvecklingstjänster, tillverkning inom elektronik, maskinbearbetning, plåtbearbetning och systemintegration samt ett komplett utbud av tjänster inom logistik, distribution och eftermarknad.

Du kan läsa mer om deras behov, den nya lösningen och alla dess fördelar om du öppnar upp filen nere till höger.

Ps. Du behöver inte lämna ditt namn och epostadress. Välj ‘Nej tack’ så kommer dokumentet upp ändå.