Addedo växer! Sara, Max och Fatih väljer att börja jobba på Addedo

Vi på Addedo är så glada över att få Sara, Max och Fatih som nya kollegor. Varmt välkomna!

Sara har bred erfarenhet inom ekonomistyrning. Hon har haft roller som Business Controller, Financial Controller såväl som Business Analyst och Revisor. Senast på Åkers var Sara instrumentell i utvecklingen av den operativa rapporteringen och planeringsmodellen samt tillhörande systemstöd. Innan Åkers arbetade Sara på AstraZeneca som Business Analyst och som Revisor på EY. Sara blir ett välkommet tillskott till Close and Disclose-gruppen i Stockholm. Sara är civilekonom.

Max har lång erfarenhet som utvecklare. Han kommer närmast från IBM och Controllerlabbet. Max har där varit drivande i att ta fram test och kvalitetsmodeller i utvecklingsarbetet. Innan IBM och Cognos jobbade Max på Ericsson som utvecklare och testare. Han är ETL-specialist och mycket kunnig på integration. Det är det senare han kommer ägna kraft åt på Addedo i rollen som konsult. Han blir en stor tillgång i konsultteamet ‘Planning and Analytics’ och baserad i Stockholm.

Fatih är civilingenjör och nybakad BI konsult från yrkeshögskola. Han är Addedos andra praktikant. Tidigare har Addedo rekryterat endast mycket erfarna konsulter, men satsar nu resurser på att ta emot praktikanter. Målet är att få dom att växa och utvecklas mot övriga konsulter. Fatih kommer ingå i Addedos konsultteam ’Planning and Analytics’ i Malmö.

”Max och Sara började den 1 februari, Faith började den 1 mars. Det har varit fantastiskt roligt att se hur snabbt alla kommit in i gruppen och arbetet. Det är riktigt roligt att ha Sara, Max och Fatih ombord!” säger Christina Peterson, konsult- och HR-chef på Addedo.

Vill du veta mer?
Christina Peterson
+46 766 450 716
christina.peterson@addedo.com