Addedo intog Operaterrassen

Investering av kunskap, intressanta föreläsare och eminenta gäster. Det var med pompa och ståt som Addedo under torsdagen firade in sitt första Addedo Finance Day på Operaterrassen i Stockholm. Storsatsningen inspirerade såväl anställda, kunder som huvudmän.

På plats under invigningen av Addedo Finance Day fanns bland andra medarbetare, företagsledning, partners och kunder. Dagen bjöd på inspirerande föreläsningar och våra konsulter var på plats för att visa på möjligheter och förbättringar, efter välkomsttal av Addedos VD, Johan Berggårdh.

– Ett nytt kapitel för Addedo började igår. Att kunna erbjuda en dag fylld med inspiration till medarbetare, kunder och partners är betydelsefullt. Det är därför med stolthet som jag står här idag, fyra dagar efter Addedo Finance Day. Det här evenemanget har krävt mycket tid, engagemang och hårt arbete av våra medarbetare i Stockholm, Malmö och Oslo och de är verkligen värda att hyllas, säger Johan Berggårdh. 

Founding partner Johannes Westergården är också mycket glad och ser många fördelar med Addedo Finance Day.

Den här satsningen innebär att vi på Addedo träffar våra kunder och partners på en helt annan nivå än tidigare. Investering av kunskap, utbyte av erfarenheter och insikter är något jag tycker är värdefullt. Och det ger förstås mig och mina kollegor en extra kick att dagen var betydelsefull för alla parter, säger Johannes Westergården.

Processed with VSCO with a5 preset

Bild på tre av våra fantastiska föreläsare. Till vänster Mathias Bönnemark, Annelie Pompe och Pelle Tornell.